Over mij

Hi! Mijn naam is Joris. Ik maak illustraties en animaties in diverse stijlen. Het liefst vind ik het wiel telkens opnieuw uit. Van explainers tot editorials, plat in 2D of ruimtelijk in 3D. Van 3D-modeling tot hele commercials.  Zelfs voor muziek of een ‘voice-over’ kan je bij mij terecht. Kortom; ARTWORK.

Als freelancer heb ik jarenlang voor diverse bedrijven en instanties ontwerpen, visuals en animaties gemaakt. Het past in mijn visie dat je elk (audio) visueel middel kan inzetten voor reclame, kunst, editorials of social-media. Een illustratie of animatie kan 100 woorden in één afbeelding zeggen. Je wilt een droom vormgeven of vangen.

Naast creatieve vaardigheden heb je natuurlijk ook de juiste tools en software nodig om tot een uniek eindresultaat te komen. De belangrijkste tool is misschien wel, goed luisteren naar je opdrachtgever. Check ook mijn ‘artwork’.

Quotes | Clients

Referenties

Uiteindelijk draait het om tevreden klanten. Ik vind het prettig om een duurzame werkrelatie op te bouwen met een opdrachtgever. Mijn huidige klanten komen vaak terug met opdrachten vanwege de prettige samenwerking.

Creatief & toegewijd krijg ik vaak terug als klanten feedback geven.

“Een buitengewoon goede en mooie mini-film!!! Dit verraadt talent op internationaal niveau. Alleen al de keuze van de uitvoering in smaakvolle monochrome potloodtekening!!  Heel sterk!!”

Ad Visser, Songwriter &
Multi-Media Performer

“Een onmogelijke opgave, maar bijzonder goed gelukt!”

Mathijs van Nieuwkerk

Bijzonder creatief, getalenteerd, vooruitstrevend en ondernemend. Joris is met zijn werk in staat om het WOW effect te creëren en daarmee uit de massa te springen. Joris vertaalt de vraag van een opdrachtgever naar een passend creatief concept en weet altijd positief te verrassen met het resultaat.

Erwin Budding

Meer weten?

Wil je meer weten over het maken van animaties? Denk je er over en twijfel je nog? Of heb je misschien een startpunt nodig. Hier leg ik e.a. uit over het proces, de kosten en waar je allemaal aan moet denken.

Software

Adobe Creative Cloud (After effects, Illustrator, InDesign, Muse, Premiere Pro, photoshop, Lightroom, Audition, Character Animator) Maxon Cinema 4d, De Vinci Resolve, Substance Painter, Mudbox, Arnold Renderer, Cycles 4D, X-particles, Hot4D, C4DtoA, Blender, Logic Pro, WordPress, Dragonframe, Office, Pages, Keynote, Numbers, Affinity Designer, Drawing, Digital Paint & Animation.

Disclaimer & Voorwaarden

Meer weten over de voorwaarden, privacy en overige gegevens?

U kun hier uw voorkeuren voor cookies aanpassen. Dit kan gevolgen hebben voor het functioneren en uiterlijk van de website.
Voorkeuren