Werkt gewoon!

Deze grappige korte promo laat een potpourri aan technieken zien. Het fragment met Pack-man en duplo-stenen is met de stop-motion techniek gemaakt. Foto voor foto achter elkaar.  Kortom, je kan ieder middel inzetten om een verhaal te vertellen, ongeacht de techniek.

Is jouw verhaal een animatie waard?

Deze promo is gemaakt in After effects, ook de 3 dimensionale wereld en met belichting in After Effects. Het is eenvoudigweg begonnen met tekeningen op een schrijfblok.

JorisKosterWerk.nl

Toen ik net voor mijzelf begon heb ik deze korte film op mijn website gezet. Te techniek is erg leuk om te doen. In principe film je door een glasplaat heen. In deze promo doet Erwin Budding het camera werk.

Isometric Icon Pack

Als welkomstgeschenk kon je deze 3d icon-set downloaden en gebruiken. Bij wijze van online promotie kreeg je dit pakket als je je aanmeldde voor mijn nieuwsbrief. Mocht je het leuk vinden om ze te gebruiken mail gerust dan stuur ik je het hele pakket!

U kun hier uw voorkeuren voor cookies aanpassen. Dit kan gevolgen hebben voor het functioneren en uiterlijk van de website.
Voorkeuren