Superheldenproject

Het Superhelden Project is een project vóór jonge superhelden dóór illustratoren. Kinderen die ongeneeslijk of langdurig ziek zijn, stappen even uit de realiteit en gebruiken hun fantasie bij het ontwerpen van een nieuwe superheld. Het ontwerp wordt belangeloos uitgewerkt door een professionele illustrator tot een prachtige filmposter.

De poster wordt gesponsord en de kinderen krijgen een mooie print om op te hangen op hun (ziekenhuis-)kamer. Uiteindelijk gaan we de prints met de ontwerpen samen exposeren (evt. samen brengen in een mooi vormgegeven boek). Het doel is om de kinderen en familie te steunen. Een hart onder de riem te steken en tegelijk een maatschappelijke bijdrage te leveren waar zieke kinderen kracht uit kunnen putten.

Hieronder zie je de resultaten en de tekeningen van de verschillende illustratoren en kinderen. Wil je meer over een tekenaar weten klik dan op de link in de preview.

Superheldenproject Voor ‘De Nieuwe Bibliotheek Almere

Voor ‘De Nieuwe Bibliotheek Almere’ mocht ik meewerken aan een superheldenproject. Dit concept vormde de basis voor het bovenstaande project. Kinderen stuurde tekeningen in en daaruit kozen wij 5 winnaars. Elke winnaar kreeg een tekening van hun zelf verzonnen superheld in de vorm van een filmposter. Echt een fantastisch project om aan mee te mogen werken. Vandaar dat we het project op een grotere schaal met meerder illustratoren willen doen. Momenteel zijn wij in gesprek met het Prinses Maxima Centrum om daar een pilot te draaien.

U kun hier uw voorkeuren voor cookies aanpassen. Dit kan gevolgen hebben voor het functioneren en uiterlijk van de website.
Voorkeuren