Stap 2. Offerte

Stap 2. Offerte

Stap 2. Offerte 625 625 Joris Koster Artwork

Een animatie of explainer (uitlegfilm) is altijd maatwerk. Voor elk budget is er een animatie te maken, maar er is wel een kantelpunt waarop je met een tè klein budget, het doel wat je voor ogen hebt, niet gerealiseerd krijgt. Tegelijkertijd zit er in verschillende technieken enorm veel prijsverschil. ‘Character animation’ (poppetje) is tijdrovender om te animeren dan eenvoudige icoontjes. Bovendien heb je bij meerdere figuurtjes ook meerdere stemmen en voice-over nodig. Gemiddeld kosten mijn animaties of ‘explainers’ tussen de 3000,- en 8000,- euro. Voor commercials en high-end animatie ligt die prijs vaak hoger omdat er vaker een groter team achter zit.

 

Ik probeer bij elke opdracht-aanvraag zo transparant mogelijk te zijn over de prijs en daar heldere afspraken te maken. Mijn klanten zijn daar altijd heel tevreden over. Op al mijn werk zijn algemene voorwaarden van toepassing.

 

U kun hier uw voorkeuren voor cookies aanpassen. Dit kan gevolgen hebben voor het functioneren en uiterlijk van de website.
Voorkeuren